< p>image

Ja, nu har det gått 7 veckor och detta har hänt:

Jag har gått ut rätt hårt träningsmässigt och härligt nog ÖKAT! Kroppen är lättare och nu har jag börjat springa. I början fanns en trötthet som jag inte var van, antagligen på grund av både förändrad kost och träning. Efter som tiden gått har också min trötthet gått! Jag har blivit piggare, fått mera energi! Kosten har inte varit ett stort problem att ändra, mera bara köra huvudet i väggen. Är inte roligt alla dagar men ett måste. Har hittat en nivå som fungerar:-)

Träning med coachning är fantastiskt på många sätt. Det är både roligt och mer jobbigt än om jag tränat själv. Jag får peppning och jag lär mig att utföra övningarna på rätt sätt. Mycket av det jag lärt mig kommer jag ta med mig efter denna period när jag börjar träna själv.

Roligt med tävlingar där vi alla får både välja tävlingsmoment men också prova på nya saker. Nästa gång är det min tur att välja, det blir kul.

// Fredrik


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *